Winkel & Assortiment

duurzaam winkelen makkelijker maken

Duurzaamheidskeurmerken bij bol.com

We willen klanten optimaal ondersteunen bij het maken van bewuste keuzes tijdens het winkelen. Daarom hebben we alle duurzame en verantwoorde artikelen gelabeld aan de hand van onafhankelijke duurzaamheidskeurmerken. De labels bij de duurzame artikelen geven je inzicht in waarom het artikel een duurzame keuze is. Bijvoorbeeld omdat een artikel fairtrade of biologisch is, of gemaakt is door sociale ondernemers. De artikelen zijn makkelijk te vinden via de duurzaamheidsfilter.

'Ons duurzame assortiment is gemakkelijk te vinden via de duurzaamheids­filter'

Duurzame mode bij bol.com

We kunnen onze planeet niet blijven gebruiken zoals we dat tot nu toe hebben gedaan. We vinden het belangrijk om rekening te houden met onze planeet én met de mensen die daarop leven. Daarnaast vinden wij het van groot belang dat duurzame mode toegankelijk is voor iedereen. Bij bol.com focussen wij ons daarom op het makkelijk herkenbaar maken van mode die duurzamer geproduceerd is of bespaart op grondstoffen. Wij geloven dat je van een duurzaam fashion item extra lang én extra veel plezier hebt!

'We helpen je graag bij het maken van een bewustere keuze'

Duurzaam wonen bij bol.com

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema in onze maatschappij. Steeds meer bedrijven realiseren zich dat het milieu, de mensen en de dieren met respect behandeld moeten worden. Ook bij het inrichten van je huis kun je steeds vaker kiezen voor duurzame woonitems.

Bij bol.com willen we je graag helpen bij het maken van een bewustere keuze. Daarom vind je hieronder duurzame woonmerken die op een missie zijn om de wereld beter te maken. Ze laten zien wat ze al doen en waar ze nog aan moeten werken. Laat je inspireren door prachtige woonitems met een mooi verhaal.